avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu câinii vecinilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu câinii vecinilor

De câteva luni am o problemă si nu pot sa îi găsesc o rezolvare deci vă cer ajutorul. Deci vis-a-vis de casa mea s-au mutat niste cetăteni a unei etnii "nedeterminate" să zicem așa. Odată cu mutarea sau "migrarea" vecinilor au aparut in curtea lor 5 căini maidanezi. Este inacceptabil așa ceva deci maidanezii latră non-stop la orice oră din zi si din noapte și pur si simplu toți cei din jurul casei vecinilor nu pot dormi, este un zgomot insuportabil. Vecinii mei locuiesc cu forme legale. Sa ajungem la o intelegere este imposibil pentru simplu fapt că sunt nesimțiti, era de inteles să aiba in curte un animal de companie dar 5 caini maidanezi... nu se poate asa ceva. Va rog să ma ajutați in a rezolva această situatie, sunt disperat, nu pot să ma odihnesc nici eu, nici familia mea. Multumesc si astept răspunsurile voastre.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:44, 19 Septembrie 2018
Daca amiabil nu puteti solutiona,singura varianta este implicarea autoritatilor
Puteti formula plangere la politia teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul ne-a reclamat cainele care latra. politia cerceteaza. mihaelacaluser mihaelacaluser V-as ruga o opinie asupra urmatorului subiect: Locuim la tara de mai bine de 10 ani. Bineinteles ca am avut intotdeauna caini si alte animale. Acum avem un ... (vezi toată discuția)
Vecini care înmulțesc necontrolat câini maidanezi mihaela_dinu mihaela_dinu Bună ziua, Vă contactez pt a obține îndrumări pt solutionarea pe cale legală a următoarei situații care nu s-a putut discuta amiabil din nici o ... (vezi toată discuția)
Caini care latra mereu. ContSters417779 ContSters417779 Buna ziua ! Am o problema : am un vecin care locuieste peste strada de mine si are vreo 7 caini. Toata ziua si noaptea latra (bine, nu prea acum cu zapada ... (vezi toată discuția)