avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am pierdut talonul masini
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am pierdut talonul masini

m pierdut talonul masini nu sint proprietarul masini am cartea in original masina e pe numele tatalui meu care a decedat cum pot scoate talonul ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:20, 19 Septembrie 2018
Dezbateti succesiunea si in baza certificatului de mostenitor notati bunul mobil pe rolul dv fiscal parcurgeti procedura de inmatriculare pe numele dv ocazie cu care veti primi talon pe numele dv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana pe numele caruia masinaeste inregistrata la fiscal a decedat. bogdanos88 bogdanos88 Buna ziua! Acum putin timp am achizitionat o masina si am trecut o la fiscal pe numele Mamei soacre,cu intentia sa o inmatriculez la politie pe numele ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto dupa succesiune adrianstoica979 adrianstoica979 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns :) In urmatoarele zile se va dezbate succesiunea dupa moartea tatalui meu. Obiectul in cauza va fi o masina. ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata fara sa cunosc adevaratul proprietar... georgiana92 georgiana92 Saptamana aceasta am cumparat o masina din Sibiu, am vazut-o pe internet am contactat vanzatorul ne-am inteles sa ne intalnim si am cumparata. Problema ii ca ... (vezi toată discuția)