avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit banca

Buna ziua,
Am gasit un apartament de cumparat dar e scos din el tot, inclusiv de pe peretii aproape pana la caramida(proprietarii au dorit sa renoveze).
Fara usi, parchet, centrala, faianta...
Intrebarea mea: evaluatorul bancii ar putea acorda credit pentru un apartament in acest stadiu? ( 900 mil)
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:51, 20 Septembrie 2018
Depinde unde este apartamentul, depinde de ce utilizati se regasesc: gaze, curent electric, etc.. Depinde de multe. Discutati la banca aceste aspecte si eventual cu evaluatorul bancii.
~ Conținut șters la cerere ~
La evaluarea unui imobil nu se tine cont si de utilizati si de imbunatatiri? Am asistat la 2 evaluari pentru credite imobiliare si am observat ca tin cont de tipul materialelor folosite, utilitati, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renovare/amenajare garsoniera in regim propriu Michaela2014 Michaela2014 Buna ziua, 1) Se poate renova un apartament in regim propriu? daca dacare este baza legala? Exista vreo limitare vis a vis de persoana care executa fizic ... (vezi toată discuția)
Locuit impreuna, apartamentul lui,cheltuieli comune carmen.tomozei carmen.tomozei Buna ziua, Am 30 de ani si ma mut cu prietenul meu. S-a nascut intrebarea cum tinem banii si ce facem cu surplusul de aprox 4000 de ron lunar. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Prima casa, apartament cu modificari, intrare in legalitate hadrian01 hadrian01 Buna ziua! In urma cu cateva luni am aplicat la programul Prima Casa.Dupa mai multe vizioanari de apartamente prin agentie imobiliara am gasit un ... (vezi toată discuția)