florinf69 a scris:
.....
intrebarea mea este: daca am fost mutat in alt departament ar trebui sa imi schimbe functia ?
stiu de la cineva ca cei care imprima sunt intro alta categorie si beneficeaza de niste sporuri, este adevarat ?
multumesc mult,
Schimbarea functiei trebuie sa aiba la baza un act aditional de modificarea c.i.m.
1.
Codul muncii:
Art. 41 - (1) Contractul individual de muncă poate fi modificat numai prin acordul părţilor.
(2) Cu titlu de excepţie, modificarea unilaterală a contractului individual de muncă este posibilă numai în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.
(3) Modificarea contractului individual de muncă se referă la oricare dintre următoarele elemente:
....
c) felul muncii;
.....
2. art.48 C.mun. : Angajatorul poate modifica temporar locul şi felul muncii, fără consimţământul salariatului, şi în cazul unor situaţii de forţă majoră, cu titlu de sancţiune disciplinară sau ca măsură de protecţie a salariatului, în cazurile şi în condiţiile prevăzute de prezentul cod.
Prin urmare, modificarea functiei poate fi decisa si unilateral, in conditiile prevazute de Codul Muncii.