avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii, avize cod CAEN 8552
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii, avize cod CAEN 8552

Buna ziua! Pentru un S.R.L cod CAEN 8552 sunt necesare autorizatii/avize suplimentare in afara de cea emisa de Registrul Comertului in urma declararii spatiului unde va fi punctul de lucru?Daca da, care sunt acestea?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: informatiioperatiuni , utilizator 14:26, 18 Noiembrie 2020
Va trebui sa obtineti autorizarea sanitară a funcționării în baza declarației pe propria răspundere.

Documentele necesare pentru solicitarea autorizației sanitare de funcționare în baza declarației pe propria răspundere sunt:
a) cererea de autorizare și documentele specifice obiectivului/activității, conform modelului prevăzut în anexa nr. 3 la Ordinul 1030/2009:
b) declarația pe propria răspundere semnată de managerul unității/administratorul și/sau titularul activității, după caz, conform modelului prevăzut în anexa nr. 4 a) la Ordinul 1030/2009:

Documentele se depun la autoritatea de sănătate publică la nivel local.
Este vorba despre un atelier pentru copii in limba engleza, trebuie autorizarea sanitara?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2018
Cata B, utilizator
Buna ziua
Pentru functionarea unei societati cu cod caen 8552 este necesara obtinerea autorizatiei de functionare si a unui orar de functionare de la Primarie?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie sanitara functionare danmarianpopescu danmarianpopescu As dori sa stiu daca pentru activitatile care se autorizeaza in baza declaratiei pe propria raspundere si anume codurile CAEN 4711 si 4729 trebuieste mers la ... (vezi toată discuția)
Avize de functionare GABRIELA_22 GABRIELA_22 Buna ziua, As vrea sa stiu,daca puteti sa ma ajutati cu detalii, referitor la cum trebuie sa procedez pentru obtinerea autorizatiilor de functionare unui ... (vezi toată discuția)
Taxa eliberare licenta de autorizare si functionare valentinmitrachee valentinmitrachee Buna ziua! Suntem o scoala particulara si de curand am primit licenta de autorizare si functionare din partea DSP-ului. Printre documentele depuse la dansii ... (vezi toată discuția)