avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Redobandire Permis Auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Redobandire Permis Auto

Buna seara.Anul trecut am comis doua infractiuni la interval de cateva luni intre ele...prima refuz de probe biologice care sa sondat cu o pedeapsa cu suspendare si permisul anulat.A doua conducere cu permisul anulat care se judeca anul asta.Am inteles ca la prima infractiune dupa ce sa incheiat procesul la un an de zile pot da iar de permis.Intrebarea mea este la a doua infractiune este la fel....adica mai treb sa stau inca un an?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Teo41 , utilizator 09:43, 22 Septembrie 2018
Chiar nimeni nu mă poate ajuta cu un mic RĂSPUNS? Pot da acum de permis....sau dupa ce se judecă și a doua infracțiune mai se adaugă un an de stat pe bara...care este procedura în astfel de situație?

Teo41 a scris:

Buna seara.Anul trecut am comis doua infractiuni la interval de cateva luni intre ele...prima refuz de probe biologice care sa sondat cu o pedeapsa cu suspendare si permisul anulat.A doua conducere cu permisul anulat care se judeca anul asta.Am inteles ca la prima infractiune dupa ce sa incheiat procesul la un an de zile pot da iar de permis.Intrebarea mea este la a doua infractiune este la fel....adica mai treb sa stau inca un an?Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat NegoNg NegoNg Buna ziua. Am avut o problema cu permisul auto si sa sondat cu istanta.Din ce am citit am inteles ca se anuleaza si ai dreptul la redobandire dupa un an. Acum ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat ! dee_jay_adrianno dee_jay_adrianno buna ziua, ma numesc adrian si am facut o prostie cat se poate de mare si anume am condus autoturismul sub influenta bauturiilor alcoolice si anume am avut ... (vezi toată discuția)
Refuz recoltare probe ncp subaiulian subaiulian Acum cateva 2 luni mi-a fost intocmit dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice. In ceea ce vreau sa intreb ma intereseaza strict permisul pentru ... (vezi toată discuția)