avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consum de marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consum de marijuana

Astazi am fost chemat la politie sa dau o declaratie, nu stiu de ce. M-au intrebat ce droguri am consumat si am recunoscut ca am consumat marijuana de doua ori cu mult timp in urma. Nu am mai trecut niciodata printr o situatie de genul.Ce consecinte pot intampina?
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2018
Asdfghe123, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 19:05, 21 Septembrie 2018
Daca ati consumat si nu augasit droguri la dvs., atunci ati scapat.
Ultima modificare: Vineri, 21 Septembrie 2018
Sebastian Simon, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum de marijuana Asdfghe123 Asdfghe123 Buna ziua, am fost reclamat de un vecin posibil schizofrenic ca fac trafic de droguri, iar ieri am fost chemat la diicot sa dau declaratie dar nu stiam ca din ... (vezi toată discuția)
Citație de la diicot în urma unei verificări la care am fost găsit cu o cantitate foarte mică de marijuana. ce mi se poate întâmpla în cel mai rău caz? P. Adrian P. Adrian Buna ziua , am o problema , acum cateva luni mai exact in februarie am fost surprins pe strada detinand o cantitate f mica de marijuana (0,2-0,35). Am fost la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil ... tps351 tps351 Buna ziua, acum cateva zile am fost suprins de politisti in civil in vama veche ruland un joint care continea 0.8 grame de marijuana. Eram impreuna cu inca ... (vezi toată discuția)