avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consum de marijuana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consum de marijuana

Buna ziua, am fost reclamat de un vecin posibil schizofrenic ca fac trafic de droguri, iar ieri am fost chemat la diicot sa dau declaratie dar nu stiam ca din cauza reclamatiei. Cu traficul de droguri nu se pune problema dar m-au intrebat ce droguri am consumat si de frica am recunoscut ca am consumat marijuana in urma cu ceva timp la un festival si a fost cumparata de la un necunoscut din cadrul festivalului. Ce consecinte pot intampina?
Cel mai recent răspuns: Asdfghe123 , utilizator 16:51, 21 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati fost la DIICOT fara avocat?
Veti fi cercetat penal probabil, daca va mai cheama la audieri probabil va fi pusa in miscare actiunea penala impotriva dvs, nu mai mergeti singur.
Sigur, din cele invederate, repercusiunile nu vor fi grave dar este bine sa fiti precaut.
Multumesc pentru raspuns, dar nu am stiut ce se intampla , m-au sunat sa ma prezint la ei in cateva ore si nu mi-au spus de ce sunt chemat si toata treaba a durat 10 minute, iar dupa ce am plecat la fel nu mi-a zis nimeni nimic
Si nu am avut nimic de ascuns de aceea am recunoscut ca am consumat cu catva timp in urma
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nicio consecinta, daca va referiti la consumul de marijuana din trecut.
Multumesc frumos. M-ati linistit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am si eu o problema . am primit o.citatie de la diicot ... alexe001 alexe001 Buna ziua. Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... ... (vezi toată discuția)
Consum de marijuana Asdfghe123 Asdfghe123 Astazi am fost chemat la politie sa dau o declaratie, nu stiu de ce. M-au intrebat ce droguri am consumat si am recunoscut ca am consumat marijuana de doua ori ... (vezi toată discuția)
Consum de droguri de risc barbustefan barbustefan buna ziua. in urma unei anchete, au fost chemati mai multi minori, printre care si eu, pentru interogarea intr un dosar cu consumul de marijuana. m am ... (vezi toată discuția)