avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Problema Amenda Politia Locala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Problema Amenda Politia Locala

Un prieten a stringat Huaa politia locala, si a primit o amenda de 200 lei se poate contesta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:48, 21 Septembrie 2018
Legal orice sanctiune -daca exista motive intemeiate poate fi contestata in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala iancu123 iancu123 daca o firma de salubritate a primit o amenda de la politia locala pentru neafisarea programului de ridicare a deseurilor cu toate ca , conform unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Amenda necomunicare date conducator auto catre politia locala DanMrg DanMrg Cum yrebuie sa procedez in cazul unei amenzi primite de la politia locala. Amenda se refera la refuzul de a se prezenta la sediul DGPI sector 6, la ... (vezi toată discuția)
Amenda injurii cuantum maxim Neama Adrian Neama Adrian Buna seara, Am avut o cearta cu prietena mea în timp ce ne deplasam în mașină prin oraș. Ea sa mă sperie a sunat la 112 dar a închis imediat ... (vezi toată discuția)