avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Perioada somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Perioada somaj

Buna ziua! Am terminat liceul in 1994 si am avut somaj dupa terminarea liceului.....din cate stiu se considera vechime in munca cf Legii 1/1991.....cum pot face rost de o adeverinta cu perioada de somaj care sa mi foloseasca la varsta pensionarii???
Cel mai recent răspuns: Nicolclm14 , utilizator 16:04, 21 Septembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la AJOFM pentru a vi se elibera o astfel de adeverinta.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul spor vechime - perioada somajului ionut c ionut c Buna ziua! As dori sa-mi spuneti daca perioada in care am beneficiat de somaj dupa terminarea facultatii se ia in considerare la calculul sporului de vechime ... (vezi toată discuția)
Somaj 1999 = vechime in munca? RamonaLoredana RamonaLoredana Buna ziua, Am avut somaj in anul 1999, dupa terminarea liceului. Se considera aceasta perioada ca vechime in munca? Daca da, de unde trebuie sa iau ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca artur1971 artur1971 Buna ! Daca dupa ce am terminat liceul am stat prima data in somaj iar doar dupa 1 an m-am angajat si m-i s-a facut carte de munca , anul in care am stat in ... (vezi toată discuția)