avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate anula un act de vânzare-cumpărare cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate anula un act de vânzare-cumpărare cu uzufruct viager dacă semnăturile ambelor părți sunt false și dacă vânzătorul este decedat?

Buna ziua,se poate anula un act de vânzare cumpărare cu uzufruct viager dacă semnăturile ambelor părți sunt false?si dacă vânzătorul este decedat?
Ultima modificare: Duminică, 23 Septembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ValentinoGaravani , utilizator 10:18, 25 Septembrie 2018
Tatăl meu suferea de diabet tip 2,varul sau de lângă el știa chestia asta și ia dus sa mănânce un bol mare de pulpe prăjite și 2 pâini,in aceeași zi a murit iar cu o săptămâna in urma a apărut contractul de vânzare cumpărare cu uzufruct viager,eu n-am știut ca sau făcut actele și când m-am dus la el sa îmi cer dreptul de pe urma tatălui meu,îmi flutura actele in nas și îmi zicea ca el are acte,sa îl dau in judecata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de mentinere a actelor in arhiva notarilor publici ... ghita_28 ghita_28 Procedura de mentinere a actelor in arhiva notarilor publici si eliberarea de duplicate dupa acestea,a fost sau nu alta procedura prin anul 2000,in sensul ca ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru fals in inscrisuri romex romex Stimati domni , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : Am depus o plangere penala impotriva unui membru al familiei care a facut un act sunb ... (vezi toată discuția)
Suspiciune cu privire la veridicitatea unui testament ni_leta ni_leta Buna ziua Am o suspiciune cu privire la un testament incheiat de o persoana bolnava de cancer cu 6 luni inainte de deces, in sensul ca semnatura acesteia a ... (vezi toată discuția)