Bună ziua. Sunt divorțata de aproape 7 ani cînd avea copilul 10 luni. Fata este facuta prin inseminare cu sperma de la donator(recunoscută de de fostul soț)pînă în aprilie 2018 avea pensia de 450 ron,din mai i sa dublat pensia la 900 ron printr-o simplă scrisoare făcut serviciului unde lucrează.El ia fața 2 săptămîni in vacanta de vara in luna august și îmi reproșează că îi sunt datoare cu 450 ron pt cele 2 săptămîni cit sta fața la el in vacanță. Asa este ii sunt datoare sau nu.Eu stiu ca atîta timp cît sta copilul la el și în vacanță și în wechend este obligat să o întrețină iar daca copilul cere ceva...Să îi cumpere. Multumesc frumos
Da.normal asa ar fii sa plateasca tot. Iar cînd am cerut recalcularea pensiei alimentare mi-a strigat ca pe mine ma intereseaza doar bani.Si i-am răspuns că nu vreau decît dreptul copilului atît. Vă mulțumesc din suflet pentru toate răspunsurile date și . Pentru sfaturi.Este greu cînd este un copil la mijloc.
proastasatului
Utilizator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Lozinca cu "te intereseaza doar banii" e una din cele des folosite si propovaduite de adeptii organizatiilor tatilor. Orice poate forma subiect de discutie, mai putin banii. Cand ajungem la bani, caci e cunoscut ca un copil creste prin fotosinteza, devin toti maici neprihanite, saraci lipiti pamantului, ofertanti de sentimente profunde si sincere, cum ar fi incercarile de a baga mamele in puscarie, cei care strang poza copilului la piept etc. Nimeni nu strange la piept ghetele, hainele, cursurile etc. Astea sunt la mama. Tata e cu iubirea si cu plangerile, iar iubirea nu include nevoile copilului de hrana, imbracaminte, educatie, relaxare.
Situatia dvs e intruchiparea lui "pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti". Executati-l silit pe 3 ani in urma.
Si nu-i vorba de meschinarie, ci de ordinarie. Cand esti dator pe 3 ani copilului si tu ceri sa-ti returneze mama o luna de pensie, nu esti meschin, ci doar lipsit de obraz.