Dna va sfătuiesc sa încercați sa vorbiți cu fostul soț despre nevoile copilului.
Și despre faptul ca și el trebuie sa va informeze despre copil,atunci când este la el.
Va sfătuiesc sa comunicați și sa nu continuați unul cu celalalt disputele,indiferent de cine greșește mai mult.
Exact cum a zis și Hristos :-Daca orb pe orb se vor ghida, amândoi vor cădea în groapa. "
Va asigur ca astfel de procesele vor continua de-a lungul dezvoltării copilului.
Iar astfel de procese costa bani, necesita timp și investie sufleteasca.
Cel mai bine este sa va concentrați pe creșterea copilului și nu pe disputa cu tatăl lui, chiar dacă acesta greșește și nu se dedica sau nu se interesează despre copil cum ar trebui.
Astfel nu va irosiți energia degeaba.
Pt ca nici una din instituții(Dgasp,sau altele), nu o sa va dea dreptate nici pt dumneavoastră nici pt el.
O zi plăcută
Desperados a scris:
Buna ziua.Minor custodie comuna,domiciliu la mama.Mentionez ca aproape de cate ori suna si dorea sa vorbesca cu copilul acceptam mereu ba chiar dorea sa o scoata si in oras acceptam cu drag.Insa de fiecare ta cand el lua minorul la el nu mi raspundea la telefon sa vad ce face fetita.Acum a inceput din nou sa ma sune cand are el chef sa vorbeasca cu ea si nu i am dat.Mi a deschis proces motiv ca nu il las sa vb cu ea la tel.Mentionez ca in decizie scrie ca in programul de vizita trebuie sa pastreze legaturi cu ea.Ce se intampla daca nu i raspund la mesaje?nu i a cumparat copilului nicinun creion de cand a inceput scoala