Buna ziua.Minor custodie comuna,domiciliu la mama.Mentionez ca aproape de cate ori suna si dorea sa vorbesca cu copilul acceptam mereu ba chiar dorea sa o scoata si in oras acceptam cu drag.Insa de fiecare ta cand el lua minorul la el nu mi raspundea la telefon sa vad ce face fetita.Acum a inceput din nou sa ma sune cand are el chef sa vorbeasca cu ea si nu i am dat.Mi a deschis proces motiv ca nu il las sa vb cu ea la tel.Mentionez ca in decizie scrie ca in programul de vizita trebuie sa pastreze legaturi cu ea.Ce se intampla daca nu i raspund la mesaje?nu i a cumparat copilului nicinun creion de cand a inceput scoala
Doamna, ma bucur enorm de mult ca a-ți trecut asa peste etapa divorțului și ca a-ți reușit și etapa de după.
Felicitări și pt noul copil și pt noua viața.
Doar ca nu puteți cauta scuze pt cea veche, care înseamnă și vechile responsabilități care vi le-ați asumat făcând următorul pas.
Sunt un tata în cauza, iar alte persoane de aici sunt mame în cauza.
Va doresc numai bine.
Doar ca dezvoltarea primului copil depinde de dumneavoastră, ca persoana,cât de mult o sa înțelegeti situația, în care pt primul copil, toată dezvoltarea depinde de dumneavoastră și de relația non agresiva dezvoltata fata de tatăl copilului.
Inca o data subliniez :Nu contează a cui este vina!
"Deoarece dacă părinții nu sunt capabili și responsabili strica copilul."
Razbunarile nu își au locul,încrâncenarea nu poate exista.
Ma bucura ca noi romanii ne plac filmele americane...
Întrați pe net și căutați ce înseamnă custodie comuna in Canada.
Și va rog sa îmi transmiteți ce mesaj ați înțeles dumneavoastră de acolo.
Ar fii cazul sa încercăm șa și aplicam tot ce este acolo.
Va doresc numai bine,
Doamne ajuta la toată lumea.
Sunt un părinte trecut prin multe,
Ii mulțumesc lui Dumnezeu Pt toate.
Desperados
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Multumesc pentru gandurile bune.Copilul meu creste frumos si educat si in primul rand nu mai traieste drama de a vedea cearta si bataie in casa.Pentru acest lucru ii multumesc lui D zeu.Insa imi pare rau de un lucru,ca tatal nu incearca sa lase trecutul in urma si se razbuna pe mine prin copil,procese, etc.Ma doare ca il influenteaza,decat sa o interogheze despre familia noastra mai bine sa i zica ca data viitoare cand o va lua la el sa ia si ghiozdanelul sa vada cum citeste,cum scrie si cat de bine invata.Respectul pentru mama copilului nu mai exista in ziua de astazi...important este pentru el ca sa o faca sa sufere.