avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme - amenintari din partea unei doamne
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme - amenintari din partea unei doamne

Sunt pusa intr-o situatie penibila. O doamna draga , care a gasit conversatii cu mine si sotul ei , imi “ ofera “ zi de zi amenintari , in principal cea cu “ ne vedem la tribunal si o sa platesti pentru faptele tale “ , chipurile eu i-am desfacut casnicia .. Credeti ca am treaba cu situatia si voi fi chemata in instanta ? Din cate stiu din procedura civila si penala , nu exista asa ceva . Un mic ajutor , va rog .. pana sa vorbesc indeaproape cu un avocat .
Ultima modificare: Duminică, 23 Septembrie 2018
Ioanamurariu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:22, 23 Septembrie 2018
Depinde ce fel de conversatii, depinde ce fel de fapte, depinde ce si cum se gandeste doamna sa ceara, dar cel mai probabil sunt slabe sansele.
Imprejurarea că ați contribuit la destrămarea căsătoriei acesteia nu are temei juridic în legea civilă, nefiind un delict civil, cu atât mai puțin nu se ancorează în sfera ilicitului penal.

Totuși, eu v-aș recomanda o consultație juridică cu un avocat, întrucât situația factuală exhaustivă poate genera totuși incidența unui anumit temei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmarea si inregistrarea unei persoane in spatiul public, fara acceptul ei chrysti chrysti Buna ziua, de dimineata am purtat o discutie in parcare cu o vecina, dupa care am fost anuntata ca am fost filmata si inregistrata (discutia a fost ... (vezi toată discuția)
Alta identitate decat cea reala ContSters133692 ContSters133692 daca imi fac un id cu alt nume si vb cu dif pers dandu-ma drept alte pers cunoscute lor se poate intampla ceva din punct de vedere juridic? (vezi toată discuția)
Ajutor! am fost anunțată că fostul soț, care deține poze nud cu mine, a început să le trimită prietenilor lui. ce mă sfătuiți, ce pot face? Roxannaujr Roxannaujr Fostul meu sot detine poze nud cu mine.un prieten de -a lui mi-a trimis mesaj si mi -a spus ca i-a trimis poze nud cu mine.din cate am aflat el a mai trimis ... (vezi toată discuția)