avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intrerupere pe Cm
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intrerupere pe Cm

Bună ziua,
Dacă contractul de la actulul loc de munca mi se incheie pe 1.10.2018 și noul contract începe cu 2.10.2018, se considera intrerupere pe cm?
În cazul.în. care se considera intrerupere cu ce mă afectează aceasta intrerupere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:56, 23 Septembrie 2018
In general, aceasta situatie nu prea va afecteaza, chiar daca se considera intrerupere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrerupere contract de munca Daniela FM Daniela FM Buna ziua! Data de 18.04.2018 a fost ultima zi lucratoare la vechiul loc de munca. Pe data de 19.04.2018 am inceput serviciul la noul loc de munca.Am ... (vezi toată discuția)
Zilele dintre 2 locuri de munca diferite ma afecteaza la stagiul de cotizare pentru concedii medicale la noul loc de munca? Raluca72 Raluca72 Buna ziua. Daca imi dau demisia de la locul de munca cu data de 26 ianuarie si la noul loc de munca incep pe 1 februarie,zilele dintre cele doua locuri de ... (vezi toată discuția)
Interuperea intre doua contracte de munca doriacristina doriacristina Buna ziua As dori sa va solicit niste informatii cu privire la ceea ce inseamna intreruperea intre 2 contracte de munca. Asa numita: intrerupere in carnetul ... (vezi toată discuția)