avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plata pensiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plata pensiei

Buna ziua ..as avea si eu 2 intrebari scurte pentru cei care au amabilitatea si cunostinte sa-mi raspunda:
1.tatal copilului meu nu a trmis pensie alimentara de cand am intentat proces.adika aproape 2 ani si ceva ..i-am trimis un email prin care sa ii amintesc acest lucru ca sa nu ii fac plangere penala..si mi-a zis ca el mi-a mai trimis bani si o sa-i scada si pe aia..ideea este ca el a trimis niste bani prin mandat postal online o data (el sustine de vreo 3)pe numele meu in orasul in care locuiesc dar nu reprezentau plata pensiei alimentara si o datorie pe care m-a rugat sa o platesc eu pentru el..ma rog ..ideea este cum poate el sa motiveze ca acei bani erau pt copil nespecificand nimik pe acel mandat ?
2. un email care contine injurii la adresa cuiva poate fi considerat ca proba in instanta ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: florentina i. , utilizator 16:45, 10 Noiembrie 2009
Acum asta e ..multumesc pentru parerea d-voastra privita din exterior...oricum era vorba doar de 200 lei in comparatie cu o suma mult mai mare adunata in 2 ani de zile pe care va trebui sa o plateasca asa ca acum daca oricum nu am nici o sansa pe viitor am sa fiu mai atenta la generozitatea mea inexplicabila.....multumesc frumos pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala pentru neplata pensie alimentara ingrid_75 ingrid_75 sunt casatorita ,dar despartita in fapt de aproape 2 ani si prin instanta am castigat dreptul la pensie alimentara in valoare de 250lei si incredintare ... (vezi toată discuția)
Plata prin cec pensie de intretinere pentru minor ContSters379576 ContSters379576 Un părinte nerezident dorește să-și achite pensia de întreținere pentru minor, dar nu o poate contacta în nici un fel pe mama acestuia. La telefonul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara koreh silvia koreh silvia Buna ziua!Numele meu este Koreh silvia Maria si as avea o intrebare si o rugaminte la dumneavoastra.Cu fosul concubin am o fetita de 1 an si 5 luni,in aprilie ... (vezi toată discuția)