Buna ziua ..as avea si eu 2 intrebari scurte pentru cei care au amabilitatea si cunostinte sa-mi raspunda:
1.tatal copilului meu nu a trmis pensie alimentara de cand am intentat proces.adika aproape 2 ani si ceva ..i-am trimis un email prin care sa ii amintesc acest lucru ca sa nu ii fac plangere penala..si mi-a zis ca el mi-a mai trimis bani si o sa-i scada si pe aia..ideea este ca el a trimis niste bani prin mandat postal online o data (el sustine de vreo 3)pe numele meu in orasul in care locuiesc dar nu reprezentau plata pensiei alimentara si o datorie pe care m-a rugat sa o platesc eu pentru el..ma rog ..ideea este cum poate el sa motiveze ca acei bani erau pt copil nespecificand nimik pe acel mandat ?
2. un email care contine injurii la adresa cuiva poate fi considerat ca proba in instanta ?
multumesc
Acum asta e ..multumesc pentru parerea d-voastra privita din exterior...oricum era vorba doar de 200 lei in comparatie cu o suma mult mai mare adunata in 2 ani de zile pe care va trebui sa o plateasca asa ca acum daca oricum nu am nici o sansa pe viitor am sa fiu mai atenta la generozitatea mea inexplicabila.....multumesc frumos pentru raspunsuri