avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bona copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bona copii

Buna ziua, daca in urama decesului sotului meu am ramas cu 3 copii minori si sunt in concediu de crestere copii , pot beneficia de o bona platita de stat sa ma ajute cu micutii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 24 Septembrie 2018
Nu puteti beneficia de asa ceva de la stat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu 2 minori hotnog_ionut hotnog_ionut buna ziua. as dori sa stiu daca in cazul unui divort avand 2 minori unul de 2 ani si celalalt de 7 luni, sotii locuiesc in apartamentul parintilor sotului, ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil /concediu de maternitate simonadum simonadum Buna ziua,trebuie sa nasc in decembrie 2012,sunt angajata din luna mai 2012;sotul meu este angajat la firma din anul 2010;ne gandim sa intre el in concediu de ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor - urgenta maxima jurist28 jurist28 Buna. am o clienta care are doi copii din 2 casatorii. acum a itnrodus actiunea de divort cu al doilea sot. individului ii place foarte mult alcoolul si se ... (vezi toată discuția)