avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum sa mi fac contract separat la Apa nova?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum sa mi fac contract separat la Apa nova?

Doresc contract separat de apa nova,la mine pe proprietate exista deja un.contract in care sunt coicatar si vecinii nu platesc niciodata apa,ce solutie am sa mi fac separat contract ,ceas,sa nu mai fim la comun?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:01, 24 Septembrie 2018
Ati fost la ApaNova sa solicitate incheierea unui contract separat? Ati primit un raspuns?
Detaliati despre ce fel de proprietate este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă cu compania de apă: sunt titular de contract, dar suntem doi beneficiari. cum îi pot obliga pe vecini să-și facă branșament individual? Raluca Denise Raluca Denise Revin din nou cu aceeasi intrebare. Am si eu o \"problema\" care ma macina de ani buni si nu reusesc sa gasesc rezolvare la ea. Locuiesc in Bucuresti, la ... (vezi toată discuția)
Racord separat apa nova andreeamira andreeamira Va scriu in speranta ca ne-ati putea ajuta cu un sfat in privinta problemei cu care ne confruntam. Situatia sta in felul urmator: eu si sotul meu locuim ... (vezi toată discuția)
Racordare apa si canal nevoie autorizatie de construire da sau nu? roman111 roman111 Va adresez o intrebare la care nu am vazut nicaieri raspuns pe forumuri. Imobilul nostru este bransat la magistrala de apa. Exista si un contract de bransament ... (vezi toată discuția)