avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație mame studente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație mame studente

Dacă mă înscriu anul asta la postliceală,și se întâmplă să rămân însărcinată pot beneficia de indemnizație?Dacă da,cat?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 24 Septembrie 2018
Daca postliceala este la zi, si aveti minim 12 luni eligibile in ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului , beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

Cuantumul ar fi 1250 lei/luna la care se adauga alocatia de stat pentru copil de 200 lei pana la varsta de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal Betismihis Betismihis Dacă am fost asistent personal timp de 4 ani , angajat cu carte de munca pe 8 ore, în momentul în care rămân însărcinată și îmi bag demisia mai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o problema cu actele pentru indemnizația ... Andreea Cioboată Andreea Cioboată Bună ziua, am și eu o problema cu actele pentru indemnizația de creștere copil, eu am lucrat înainte de a rămâne însărcinată și după in Olanda și ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si indemnizatie pentru ccc sorinelo sorinelo sotia mea este anul 1la postliceal asistent medical scoala e privata, in cazul in care va ramine insarcinata va primi dupa nastere acel ajutor cca 800 lei x ... (vezi toată discuția)