avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Presemnalizarea radarului!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Presemnalizarea radarului!

Buna ziua!
Zilele trecute am circulat cu mașina spre granița din Satu Mare și intr-o localitate erau la panda o mașina de poliție cu farurile stinse și la ora 1 :00 noaptea. Întrebarea este: au voie sa te amendeze dacă nu a fost presemnalizat radarul și pe filmare nu se vede exact dacă ii mașina mea??
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 24 Septembrie 2018
Ionicasng, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:40, 24 Septembrie 2018
Puteti contesta PV de contraventie la judecatoria din Satu Mare.
In termen de 15 zile de la comunicarea PV contraventie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda primita prin posta S3333l S3333l Buna! Am intalnit fel si fel de opinii pe acest capitol. Intrebarea mea este: daca am trecut peste limita legala de viteza pe langa o masina de politie care ... (vezi toată discuția)
Contestare pv amenda radar poparoxana poparoxana Buna seara, In urma cu putin timp am fost snactionata pentru depasirea limitei legale de viteza. Mai exact cu viteza de 96 km/ora in localitate. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua aseara in jurul orei 20:00 am circulat pe un bulevard ... Andrei22a Andrei22a Buna ziua, Aseara in jurul orei 20:00 am circulat pe un bulevard cu 2 benzi. Eu eram pe banda 1 si in stanga mea pe banda 2 era alta masina, din fata a ... (vezi toată discuția)