Am incheiat CIC dupa ce copilul a implinit 2 ani si la scurt timp am incheiat un nou CIM in data de 01.08.18 la o alta societate decat la cea la care am fost angajata. In data de 20.08.18 noul angajator mi-a inmanat o notificare prin care ma anunta ca dupa 25 zile lucratoare postul meu se desfiinteaza, adica in 25.09.18 ar fi urmat sa incetez raporturile de munca. Eu dupa 2 zile de la primirea notificarii respective, in 22.08.18, am solicitat sa intru in CFP pana pe 24.09.18. Pe data de 25.09.18 CIM a incetat cu art 65 al 1. Pot beneficia de somaj, daca am fost in CIC 2 ani, si anterior intrarii in CIC am avut vechime neintrerupta peste 12 luni la alt angajator decat cel care acum mi-a desfacut CIM CU art 65 al 1?
Multumesc! daca in luna august am mai primit indemnizatie pentru 2 saptamani, copilul a implinit 2 ani in 15 .08.2018, si in acelasi timp am fost si salariata, dar la alt angajator decat cel anterior intrarii in CIC, acest fapt contravine vreunei legislatii?
Salariul meu de incadrare la noul angajator este 1.900 brut, am lucrat efectiv in perioada 01-21.08.2018, apoi am cerut CFP.
In acest caz, nu cred ca veti avea probleme ... pe durata CCC se poate incheia un c.i.m. cu un alt angajator, insa veniturile realizate in baza acestuia nu pot depasi de trei ori cuantumul minim al indemnizaţiei pe an calendaristic (altfel spus, maxim 3750 lei pe an calendaristic - echivalent a unui c.i.m. cu timp partial de maxim 27 ore/luna)
Concediu cic
Dan Georgescu
buna ziua,
am o angajata care are urmatoarea situatie
pe 14 aprilie 2010 a terminat cic, iar pe 15 aprilie a incetat cim. i-am facut reangajare pe 12 mai ... (vezi toată discuția)