avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua

Buna ziua,
Vin catre dvs. cu urmatoarea dilema:
In anul 2013 am cumparat casa batraneasca de la rude, deoarece nu au fost actele facute la timp si acestia au avut pretentii la casa unde am traiat toata viata. Am facut act de vanzare cumparare+toate actele de cadastru, intabulare si ridicare topo. Vecinul meu a decedat si nu a avut copii sua familie. Am facut demersurile necesare sa pentru a construi o casa si imprejmuiri pe teren(proiect, autorizatie, avize etc.) Am facut gardul intre propietatea mea si cea vecinului care a decedat . De curand m-am trezit cu mostenitorii(rudele) care ma acuza ca am intrat cu gardul la ei in curte. Casa batranului este facuta cu peretele din spate pe razorul dintre propietati(pe planurile cadastrale ale primariei gardul este figurat prin casa batranului).Desi am chemat cadastristul de la primarie si le-a confirmat (dupa masuratori) ca gardul este unde trebuie acestia insista si fac scandal in continuare.

Intrebarea mea este, ce pot sa fac sa termin acest circ?

Multumesc anticipat,
Irinel Sandu
Cel mai recent răspuns: Gazaru , utilizator 23:31, 29 Iunie 2020
Bună seara, am o întrebare. Locuiesc în Tunari, Ilfov. Vecinul din spate a construit gard pe răzor. Are voie fără acordul nostru? Și menționez faptul ca are mai mult de 2 m înălțime. Aștept răspuns. Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor gard ridicat fara autorizare la limita de proprietate Vlad Jipa Vlad Jipa Oameni buni, sunt la capatul rabdarilor, nu ma asteptam sa vad o astfel de evolutie in ciuda eforturilor mele de a fi cu toate actele in regula si aliniat ... (vezi toată discuția)
Gard intre vecini adriana_r adriana_r Am construit o casa intr-o zona in curs de constructie la periferie de oras, deci casele sunt destul de rar amplasate, iar eu de exemplu inca nu imi cunosc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! VKaty VKaty Buna ziua! 1. Pot construi imprejmuirea unui teren si o magazie in regie proprie? Evident, asta dupa ce voi obtine A.C. Am un vecin reclamangiu si ma astept ... (vezi toată discuția)