avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se poate demonstra ca cineva ia făcut o farsa?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se poate demonstra ca cineva ia făcut o farsa?

Bună ziua! Am un prieten care este închis 1 an pentru ca a condus fără permis 200 m. A avut din urma 4 luni cu suspendare pentru lovire și alte violente. În acest moment mai avea cu munca cu tot cam 30 zile pana la eliberare. Dar brusc la o percheziție iau găsit o cartela șim. Menționez ca el avea dreptul de a suna oricând și pe cine vroia deoarece este în regim deschis. Ce putem face sau cum poate demonstra ca nu este carte șim a lui și ca el nu avea nevoie de asa ceva?? Va mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu un avocat si stabiliti impreuna cu acesta strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Pavel.t2 Pavel.t2 Buna ziua, revin si eu cu o problema, de aproximativ 4 luni detin permis de conducere.. sau cel putin detineam. Cam la doua luni dupa ce am obtinut dreptul de ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis Pop Alex Pop Alex Buna ziua, acum 3 zile am fost depistat fara permis, am condus circa 150-200 m. Politia a dat girofar, a venit, m-a legitimat iar neavand carte de identitate ... (vezi toată discuția)
Buna seara am condus cu permisul suspendat și poliția sa sesizat ... Patraulea11 Patraulea11 Buna seara am condus cu permisul suspendat și poliția sa sesizat din oficiu fără sa fiu oprit de poliție m-au văzut pe camerele de filmat din zona mi-au ... (vezi toată discuția)