Buna ziua, acum 3 zile am fost depistat fara permis, am condus circa 150-200 m. Politia a dat girofar, a venit, m-a legitimat iar neavand carte de identitate m-a legitimat cu ajutorul calculatorului, am fost la sectie mi-a luat o declaratie pe scurt si mi-a spus ca trebuie sa ma prezint la declaratii, am fost impreuna cu inca 2 persoane, uneia dintre ele i-a luat declaratia pe loc iar mie si celelaltei persoane a spus ca o sa ne sune. Ca idee, ce as putea primi? Nu am antecedente, am varsta de 17 ani si in 2020 fac 18 ani, voi putea sa imi iau permisul sau nu? Va multumesc frumos imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale. O zi frumoasa.
Daca o sa fii condamnat, ceea ce este foarte probabil daca nu ai o aparare buna, nu o sa poti da de permis decat dupa terminarea pedepsei, care va fi inchisoare cu suspendare.
Eu iti recomand sa iti angajezi un avocat, poate scapi cu o amenda.
A condus fara permis
iulian.
akm cateva zile am condus fara permis 200 de metrii si am baut si o bere, masina care am conduso era urmarita de ceva timp si am avut ghinionu sa ma prinda pe ... (vezi toată discuția)