avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara permis

Buna ziua, acum 3 zile am fost depistat fara permis, am condus circa 150-200 m. Politia a dat girofar, a venit, m-a legitimat iar neavand carte de identitate m-a legitimat cu ajutorul calculatorului, am fost la sectie mi-a luat o declaratie pe scurt si mi-a spus ca trebuie sa ma prezint la declaratii, am fost impreuna cu inca 2 persoane, uneia dintre ele i-a luat declaratia pe loc iar mie si celelaltei persoane a spus ca o sa ne sune. Ca idee, ce as putea primi? Nu am antecedente, am varsta de 17 ani si in 2020 fac 18 ani, voi putea sa imi iau permisul sau nu? Va multumesc frumos imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale. O zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 18:12, 6 Septembrie 2019
Daca o sa fii condamnat, ceea ce este foarte probabil daca nu ai o aparare buna, nu o sa poti da de permis decat dupa terminarea pedepsei, care va fi inchisoare cu suspendare.

Eu iti recomand sa iti angajezi un avocat, poate scapi cu o amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere fără permis, consecințe VIonut12 VIonut12 Bună seara! Am fost oprit de politie, neavând permis și fiind în cadrul unei scoli de șoferi. Am condus pe o strada circa 100 de m. Polițiștii au făcut ... (vezi toată discuția)
M-a prins politia de doua ori cu numere provizorii expirate, la ce sa ma astept? Dragos_92 Dragos_92 M a prins in intervalul a doua saptamani cu aceleasi numere provizorii expirate neavand bani sa le schimb...ajutor! ce se va intampla? cu permisul ma ... (vezi toată discuția)
A condus fara permis iulian. iulian. akm cateva zile am condus fara permis 200 de metrii si am baut si o bere, masina care am conduso era urmarita de ceva timp si am avut ghinionu sa ma prinda pe ... (vezi toată discuția)