avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Situatii financiare interimare - repartizare dividende ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Situatii financiare interimare - repartizare dividende trimestrial

Buna ziua,

A aparut pdf -ul pe ANAF cu situatiile fin interimare care ar trebuii sa il intocmesc daca am repartizat dividende trimestrial?...De cine ar trebuii semnate aceste situatii financiare interimare?
Ultima modificare: Marți, 25 Septembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ionela11 , utilizator 18:43, 25 Septembrie 2018
Tot de catre un contabil autorizat ca si bilantul anual.
Multumesc... Dar a aparut PDF ul pe site ul Anaf?.... Sau trebuie sa publice un astfel de PDF pt sit. Fin interimare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatii financiare interimare 2018 ionela11 ionela11 Buna ziua, Am o societate la care am repartizat dividende in trimestrul al treilea 2018 si trebuie intocmite situatiile fin interimare. In PDF - ul de la ... (vezi toată discuția)
Ce anexe ar trebui să cuprindă arhiva zip a situațiilor financiare interimare? ionela11 ionela11 Buna ziua, Ce anexe ar trebuii sa cuprinda arhiva zip a sit. fin interimare? In instructiunile de completare spune ceva de situatia pozitiei financiare si a ... (vezi toată discuția)
Scoaterea dividendelor in primul trimestru de la infiintare ColcearCata ColcearCata Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL in vederea distribuirii materialelor publicitare. Intrebarea este daca pot scoate dividendele in primul trimestru de la ... (vezi toată discuția)