avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Situatii financiare interimare 2018
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Situatii financiare interimare 2018

Buna ziua,

Am o societate la care am repartizat dividende in trimestrul al treilea 2018 si trebuie intocmite situatiile fin interimare. In PDF - ul de la ANAF ...in fisierul arhiva zip trebuie anexate: situatia pozitiei financiare, situatia rezultatului global si notele anexa la bilant. Cine ar trebuii sa intocmeasca toate acestea daca societatea nu are obligatia auditarii?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:53, 31 Octombrie 2018
Contabilul autorizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce anexe ar trebui să cuprindă arhiva zip a situațiilor financiare interimare? ionela11 ionela11 Buna ziua, Ce anexe ar trebuii sa cuprinda arhiva zip a sit. fin interimare? In instructiunile de completare spune ceva de situatia pozitiei financiare si a ... (vezi toată discuția)
Situatii financiare interimare - repartizare dividende trimestrial ionela11 ionela11 Buna ziua, A aparut pdf -ul pe ANAF cu situatiile fin interimare care ar trebuii sa il intocmesc daca am repartizat dividende trimestrial?...De cine ar ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant on-line claudiaP claudiaP Buna dimineata, Spuneti-mi va rog pentru depunerea bilantului on -line anexele mele sunt intocmite in word. Acestea trebuiesc semnate de catre administrator ... (vezi toată discuția)