avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... C f s
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

C f s

Buna , o firma te poate trece in concediul fara salariu fara sa notifice angajatul??
Cel mai recent răspuns: Alexmio , utilizator 21:44, 8 Octombrie 2018
Sesizarile se pot trimite si online.
Am primit o notificare de incetare a contractului , intrebarea mea este ce por face in acest caz nu e trecut articolul de incetare cim si are alta stampila fata de cea din contractul semnat de mine ( pe notificare e parafa de expert contabil) , cred ca e nula aceasta notificare.
Ce se mentioneaza in acea notificare ?
Se mentioneaza ca inceteaza cim in temeiul art 31 alin 1 alin 3- inregistrat in registru general de evidență a salariatilor. Ce o fi acest articol? Mentionez ca nu are stampila societatii doar a contabilului expert
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2018
Alexmio, utilizator
Este vorba despre incetarea c.i.m. pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba.

art.31 C.mun.
....
(3) Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
....

Alte discuții în legătură

Bună, am încercat sa vb cu angajatori în privința plecării ... Mirecata Mirecata Bună, am încercat sa vb cu angajatori în privința plecării mele fără preaviz după cum știți vam prezentat într-o întrebare anterioara situația mea ... (vezi toată discuția)
Art. 31 codul muncii inseamna incetarea cim fara preaviz in perioada de proba? garantat ? Elena_J Elena_J In data de 02.08.2013 am semnat un contract pe o perioada determinata incepand cu data de 03.08.2013 de 1 luna ( ulterior pe o perioada nedeterminata) ... (vezi toată discuția)
Pasi demisie mihai335 mihai335 Buna seara, as dori sa stiu care sunt pasii pt obtinerea legala a demisiei. Sunt in perioada de proba, mi-am anuntat angajatorul, dar vreau sa fiu sigur ca ... (vezi toată discuția)