avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plângere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plângere penala

Bună ziua, am moștenit de la tatăl meu o proprietate, am titlu de proprietate, certificat moștenitor, cadastru și intabulare pe teren dar pe casa nu am iar persoana a care locuiește acolo are buletin făcut în baza unei adeverințe de la primărie acum acesta mi-a făcut plângere pentru că am intrat în curtea lui atât mie cat și surori și cumnatului,care la rândul ei și ea este proprietar.Politistul din sat mă tot suna să mă prezint sa dam declarații toți care am fost in curte,dar noi ne ducem acolo de 30 de ani și nu ne-a făcut nicio plângere decât când a aflat că vrem sa vindem. Trebuie sa ne prezentam sau nu.Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
miri1975, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:14, 26 Septembrie 2018
Bineinteles ca trebuie sa va prezentati pt a va preciza punctul de vedere,sa depuneti in copie actele de proprietate etc Indiferent cat de absurda pare o plangere ,trebuie cercetata de organele competente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietati legale sau nu , vanzare legala sau nu , ctn.mariana ctn.mariana Buna ziua, Am o mare problema legata de mostenirea mamei mele daca pot sa o numesc mostenire . Mama mea a avut inca 4 frati, dintre care numai ea si o ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren gigelas gigelas Buna ziua, Bunicul meu,inainte de deces,a facut testament pentru terenul ce l-a avut,mamei mele si unei surori a mea. Este vorba de un teren in indiviziune si ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil fara dezbaterea de mostenire. mtudor94 mtudor94 Buna ziua tuturor!Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!Eu si surorile mele vrem sa vindem un apartament care a fost in proprietatea parintilor nostrii.Tatal a ... (vezi toată discuția)