Bună ziua, am moștenit de la tatăl meu o proprietate, am titlu de proprietate, certificat moștenitor, cadastru și intabulare pe teren dar pe casa nu am iar persoana a care locuiește acolo are buletin făcut în baza unei adeverințe de la primărie acum acesta mi-a făcut plângere pentru că am intrat în curtea lui atât mie cat și surori și cumnatului,care la rândul ei și ea este proprietar.Politistul din sat mă tot suna să mă prezint sa dam declarații toți care am fost in curte,dar noi ne ducem acolo de 30 de ani și nu ne-a făcut nicio plângere decât când a aflat că vrem sa vindem. Trebuie sa ne prezentam sau nu.Va multumesc
Bineinteles ca trebuie sa va prezentati pt a va preciza punctul de vedere,sa depuneti in copie actele de proprietate etc Indiferent cat de absurda pare o plangere ,trebuie cercetata de organele competente.
Vanzare teren
gigelas
Buna ziua,
Bunicul meu,inainte de deces,a facut testament pentru terenul ce l-a avut,mamei mele si unei surori a mea. Este vorba de un teren in indiviziune si ... (vezi toată discuția)