avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua - posibilitate amendare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua - posibilitate amendare

Am traversat pe culoarea rosie, m a sesizat un politist, care mi a luat datele personale si le a notat pe un carnet, fara sa imi intocmeasca un proces verbal, credeti ca poate sa imi intocmeasca de acum si sa mi l trimita prin posta? Multumesc
Cu siguranta.
Veti primi procesul verbal prin posta.
In termen de 15 zile aveti optiunea sa il contestati la instanta competenta. In caz ca nu sunteti de acord cu el.
Sunt sanse sa castig ? Multumesc pentru raspuns.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Cu siguranta.
Veti primi procesul verbal prin posta.
In termen de 15 zile aveti optiunea sa il contestati la instanta competenta. In caz ca nu sunteti de acord cu el.

Daca veti fi amendata, este de vazut. Daca primiti sanctiunea si nu ati trecut pe rosu, puteti castiga. Sau daca actul nu indeplineste conditiile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentarea actelor! Iulianaha Iulianaha Buna seara! Am fost oprita de un agent de politie, eu conduceam un tractor. Nu aveam actele la mine. Pe un carnetel mi-a notat datele si a zis ca imi trimite ... (vezi toată discuția)
Contestare pv de contraventie, trecere pe culoarea rosie a semaforului. dorin94 dorin94 Buna ziua ! Am cateva intrebari legate de o contestatie a unui PV. Ieri seara, in jurul orei 20:50 asa cum a fost consemnat si in procesul verbal, am patruns ... (vezi toată discuția)
Carnet suspendat - nevoie de avocat iontab iontab Buna ziua, Acum o luna am fost oprit de politie sub pretextul ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului. Am incercat sa ii explic ca nu era rosu cand am ... (vezi toată discuția)