avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie prin somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie prin somaj

Buna ziua! Am si eu o nelămurire.. Am terminat liceul si am beneficiat de indemnizatie crestere copil prin somaj in 2017, si am luat somaj doar o luna, iar acum copilul meu are un an si trei luni si as vrea sa ma angajez si vroiam sa stiu ce trebuie sa fac ? Si daca pierd indemnizatia la copil?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
Alexandra Ilinca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandra Ilinca , utilizator 11:09, 27 Septembrie 2018
Nu aveti de ce sa pierdeti indemnizatia CCC ,..., pe durata CCC plata indemnizatiei de somaj a fost suspendat.

Nu ati primit decizie de la AJOFM, in acest sens?
Am rezolvat! Multumesc mult pentru raspuns... dar stiti daca, in caz de imi schimb locul de munca pe timpul in care primesc indemnizatia , pierd de tot indemnizatia?
Ultima modificare: Joi, 27 Septembrie 2018
Alexandra Ilinca, utilizator
Nu pierdeti indemnizatia ... odata cu data angajarii depuneti si cerere de suspendare pentru CCC, daca doriti sa stati in CCC.
Pai dupa ce depun cerere pentru CCC , si dupa câteva luni imi schimb locul de munca, mai imi da sau mil opreste ? Ca mi.a spus o cumnata ca daca e sa imi schimb locul de munca pana face fata 3 ani imi taie si CCC, este adevărat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Raspuns corect dat de ajpis? Just-drept Just-drept In urma cu 2 ani s-a nascut un copil. Pe 25 Mai copilul face 2 ani. Mama fiind salariata,tatal somer indemnizat. Tatal a intrat in ccc,iar in toata aceasta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)