avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suma gresita contract de vanzare cumparare auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suma gresita contract de vanzare cumparare auto

Buna ziua,

In urma cu cateva zile am vandut masina , si , la redactarea actului de vanzare cumparare s-a gresit suma , in loc de 12000 lei s-a scris 120000 lei , plata facundu-se cash. Masina a fost scoasa din evidentele fiscale cu aceasta greseala , nefiind observata.
Am fost la fisc , dar mi s-a spus ca nu se mai poate face modificarea ; singura solutie pe care as avea-o ar fi sa facem atat eu cat si cumparatorul o declaratie notariala prin care sa evidentiem faptul ca a fost o greseala in contractul de v-c.
Se poate face asa ceva? Exista alta modalitate de a modifica acel contract de vanzare-cumparare?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 00:04, 27 Septembrie 2018
Faceti un act aditional aratand ca intelegeti sa modificati pretul contractului.
Trebuie facut la notar ?

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Faceti un act aditional aratand ca intelegeti sa modificati pretul contractului.

Da, actul aditional trebuie sa imbrace forma contractului principal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism dupa vanzare ioan88 ioan88 Buna ziua! Am si eu problema pe care nu reusesc sa o duc la capat. In urma cu un an de zile am vandut un autoturism prin incheierea unui contract de ... (vezi toată discuția)
Radiere masina Constanta2013 Constanta2013 Buna ziua Ma confrunt cu o problema si am nevoie de ajutor: Acum 11-12 ani, am cumparat o dacie, am inmatriculat-o, am inscris-o, am platit la ... (vezi toată discuția)
Acte vanzare-cumparare auto tynatwine tynatwine In 2012 am vandut un autoturism . Masina a fost radiata de la fisc si i-a fost inmanata fisa fiscala cumparatorului. Vanzarea s-a facut prin contract ... (vezi toată discuția)