avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Neplata facturi telefonie celulara
Discuție deschisă în Executare silită

Neplata facturi telefonie celulara

Bună seara.Am un contract telefonie celulara cu telefon la promoție cu care am avut probleme furt.Am anunțat operatorul blocare nr.Nu am ajuns la înțelegere cu abonamentul reziliere sau scoaterea altui telefon.Ca atare am ajuns sa nu mai plătesc abonamentul.Specific ca cauza a fost în 2007.În 2018 vine acasă înștiințare de executare silita este normal un sfat cu mulțumiri.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:06, 27 Septembrie 2018
Contestatie la executare de urgenta - int ermen de 15 zile. Insa, uitati-va bine pe documente. Mai intai trebuia sa fiti citat si sa va judecati cu ei, deoarece contractul de furnizare servicii telefonie, nu este titlu executoriu. Incercati sa apelati la ajutor de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare contract telefonie mobila stefanhd stefanhd Buna ziua. rog ajutor in rezolvarea unei situatii. Fiica mea a incheiat un contract de telefonie mobila cu cos......te in data de 2-08-2014. la aceea data ... (vezi toată discuția)
Pot avea castig de cauza? ii pot actiona in instanta pentru hartuire si amenintari? badiufilaret badiufilaret In urma unui contract de telefonie fixa incheiat in 14 noiembrie 2007 si reinnoit prin telefon pana in anul 2013, am facut o cerere de reziliere contract pe ... (vezi toată discuția)
Important! bună seara ! tatăl meu a primit o înștiințare cum că este ... Ivy9 Ivy9 Bună seara ! Tatăl meu a primit o înștiințare cum că este executat silit din cauza neplății unui telefon cu abonament la o rețea de telefonie ... (vezi toată discuția)