Buna seara.
Cum procedez in cazul in care, desi nu am inscris copilul la cursul de religie, i se impune sa stea totusi in clasa, pe motiv ca nu au sala in care sa ii organizeze altfel?
E simplu, lipsa dreptului de a parasi incinta scolii este ca, pe perioada programului, elevii sunt in respobsabilitatea lor, daca patesc ceva, ei raspund, din aceasta cauza vor ca eu-parinte, sa semnez acel angajament...
Am inteles.
Dar, daca ora este optionala si are dreptul de a pleca nu mai este raspunderea lor deoarece copilul a plecat si nu mai este in timpul orelor.
Angajamentul ii exonereaza de raspundere juridica daca am inteles eu bine.
Vedeti ce scrie in angajament si il puteti semna.
Dar eu nu inteleg, copilul nu vrea sa stea la ora de religie sau dvs. sau niciunul nu vreti?
La alte scoli am inteles ca se fac alte ore daca nu vor religie.
Am inteles.
Dar, daca ora este optionala si are dreptul de a pleca nu mai este raspunderea lor deoarece copilul a plecat si nu mai este in timpul orelor.Angajamentul ar viza consimtamantul parintelui major ei gandind ca minorul nu ar avea discernamant.
Ei tin poarta scolii inchisa, sau cum?
Angajamentul ii exonereaza de raspundere juridica daca am inteles eu bine si vor sa fie siguri ca sa nu aiba nicio problema in caz de proces.
Vedeti ce scrie in angajament si il puteti semna daca e vorba de exonerarea de raspundere.Oricum nici in instanta nu ar raspunde dupa parerea mea, dar ei se tem de un eventual proces.
Dar eu nu inteleg, copilul nu vrea sa stea la ora de religie sau dvs. sau niciunul nu vreti?
La alte scoli am inteles ca se fac alte ore daca nu vor religie.
Ora de religie
Sylvian2010
Buna ziua. Copilul meu este singurul neinscris la ora de religie. Este clasa a V-a. pot solicita conducerii scolii mutarea orei de religie pentru a fi prima ... (vezi toată discuția)