avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Telefon

Buna. Am un s8 de cateva zile. Nu imi mai merge touch-ul aproape deloc. Ce este de facut ?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 21:45, 26 Septembrie 2018
Cazul 1
Daca este nou si in garantie, sunteti norocos, logic, il duceti la service.
Cazul 2
Daca nu este nou, ghinion, ii puneti cruce si ii faceti pomana daca cel care vi l-a vandut nu mai este de gasit.
Cazul 3
Daca l-ati luat de la emg, alt ghinion, il trimiteti in service la dpnr si asteptati sa se finalizeze autostrada Ploiesti - Brasov pana vi-l repara.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Septembrie 2018
cyan, moderator
Mergeti la magazinul de unde l-ati achizitionat cu garantia pe care v-au oferit-o, solicitati-le sa vi-l repare!
Mai mult decat atat...De obicei, magazinele mari ofera posibilitatea inlocuirii daca reparatia dureaza mai mult de 15 zile.

Cele invederate isi gasesc temeiul juridic si in art 1716 Cod Civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme garantie telefon emaily92 emaily92 Buna ziua!Am si eu o problema cu un telefon.Am cumparat un telefon in data de 30 august 2012 si cand am ajuns acasa si am schimbat poza de pe ecran am observat ... (vezi toată discuția)
Cand ar trebui sa primesc un produs nou in locul celui defect?? Kyandra Kyandra Buna seara, Am si eu o intrebare...poate unii dintre dvs. s-au mai confruntat cu aceasta situatie: am cumparat un telefon mobil \"de ultima generatie\"#-o, ... (vezi toată discuția)
Probleme service inlocuire produse Razvan222 Razvan222 Salut. Acum 2 luni am cumparat un HTC One mine de la emag. In urma cu 2 saptamani s-a stricat. L-am dus la service si ieri am primit un alt tel. Dar acest nou ... (vezi toată discuția)