avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formare profesionala

Am fost trimis de firma in Germania de firma la care lucram pentru un curs de formare profesionala, dar cind am ajuns acolo utilajele pentu care trebuia sa sa ma pregatesc nu au fost gata. Cursul trebuia sa fie de 6 zile, nu ni sa prezentat decit citeva notiuni abstracte, apoi a declarat prin traducator ca erau gresite si ca el se va tine in tara. Cursul nu sa tinut dar efectele sale au ramas. Am plecat dupa 7 luni dar mau dat in judecata sa platesc diferenta care a ramas pina la finalizarea efectelor actului aditional . Ce pot face ca sa ma folosesc de faptul ca eu am fost exclus de la formare care sa efectuat ulterior in Romania.?
Cel mai recent răspuns: stefan_64 , utilizator 21:26, 1 Octombrie 2018
Cum ati ajuns ca de la un curs de formare de 6 zile sa plecati dupa 7 luni?
Va puteti prevala de clauzele din actul aditional.
Cand s-a tinut cursul in RO nu ati participat?
Cursul în RO a inceput in a doua jumatate a lunii ianuarie. Am sa va dau mai multe amanunte. Cînd m-am angajat am avut o discuție cu menegerul de producție și am spus ca nu pot lucra in schimburi din cauza navetei și a unor probleme de familie. Cînd a început cusul în ianuarie au spus că vom lucra pe schimburi iar eu nu puteam și am fost exclus, acesta a fost singurul motiv pentru care am fost inlocuit. Mi-am exprimat nemultumirea ca am rămas cu clauzele de la actul adițional,, Ei au spus că în Germania a fost un stagiu de pregătire, nu am primit nimic care să ateste acest stagiu, anume: o diplomă,, un cetificat, nimic pentru că nu au fost uilajele gata de funcționare. Utilajele au fos inainte folosite cu roboti industriali dar au fost modificate pentru operatori umani, au schimbat softul și au pus monitor cu calculator integrat și tastatură alfanumerică. Cînd eram in Germania nu terminase incă de probat si finisat iar noi am stat mai mult să privim, ni sa prezentat ceva noțiuni generale și citeva dispozitive iar apoi ne spus prim traducător ca sunt greșite informațiile și ca cursul se va ține in RO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza in contractul de munca - curs intensiv story story Mi-am depus de curand demisia dintr-o companie cu care am semnat un contract de munca in care era prevazuta o clauza cum ca angajatul ca urma un program ... (vezi toată discuția)
Clauza contractuala uzinal uzinal ce se intampla in cazul in care semnez un contract cu clauza contractuala genul \"daca plec din unitate [din orice motiv - sanatate, concediere, demisie etc] ... (vezi toată discuția)
Anulare conventie civila cu angajatorul Szikla Szikla Salutari Cum pot sa anulez o conventie civila intre mine si angajator , conventia sa incheiat pe tema de \"instruire profesionala\" si imi inpune sa nu imi ... (vezi toată discuția)