avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cote intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cote intretinere

Buna seara
Poate un specialist sa ma lamureasca in problema acestui calcul de cote de intretinere
total plata luna curenta - 165.2
penalizari - 168
restanta - 4578.82
penalizari - 2189.97
total restanta - 6857.49
Pun aceasta intrebare deoarece eu platesc o anumita suma lunar iar din tabel datoria scade foarte putin
Cu respect
Adrian Anghelescu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:02, 28 Septembrie 2018
Este temeinic si legal ca sa figurati cu sume cu titlu de restanta in conditiile in care dv sunteti in evidenta cu debite care atrag permanent penalizari pe zi/intarziere
Desfasurati demersuri de achitare partiala sau integrala debit =suma de baza +penalizari si nu veti mai figura cu restante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal să se perceapă penalități la un debit stabilit prin hotărâre judecătorească? robert477 robert477 Buna ziua! In baza unei hotarari judecatoresti pentru neplata intretinerii si a penalitatilor, am fost executat silit. In baza unui acord cu Asociatia de ... (vezi toată discuția)
Bună seara.vin cu o întrebare și va rog sa ma lămuriți. ... Zegreanu Zegreanu Bună seara.Vin cu o întrebare și va rog sa ma lămuriți. Se pot transforma Penalitățile în Restante? Am avut de plata la întreținere mai multicel, am ... (vezi toată discuția)
Cum se sting datoriile la plata intretinerii dupa o hotarare judecatoreasca? Gloria S Gloria S In urma unei hotariri judecatoresti s-a admis in parte cererea asociatiei de proprietari (pe ultimii 3 ani, restul fiind prescris), proprietarul fiind obligat ... (vezi toată discuția)