avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doua firme cu aceeasi adresa?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doua firme cu aceeasi adresa?

Buna ziua. Este posibil sa am aceeasi adresa pentru doua societăți comerciale? Avand in vedere ca una este inactivă. Intentionez sa divortez iar adresa firmei activa pe care o detin este la locuinta parintilor actualei sotii.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:07, 28 Septembrie 2018
Da, insa va trebui sa mentionati camerele in mod distinct!
Cei de la Recom
va vor pune in vedere ca in contractul de comodat sa aratati exact ce camera se foloseste pt sediul noii societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract comodat ALEXNICU ALEXNICU impreuna cu fostul meu sot am deschis o firma,am incheiat contract de comodat pt sediu cu parintii mei pe adresa lor,am vandut firma iar noii administratori ... (vezi toată discuția)
Regimul fiscal al cheltuielilor cu locuinta de serviciu inchiriata CarmenDia CarmenDia Am rugamintea sa ma ajutati intr-o speta mai putin obisnuita. Este vorba de un SRL cu 2 asociati, sot si sotie, sotul administrator desemnat prin statut, ... (vezi toată discuția)