avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nota de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nota de lichidare

Bună,
Dacă în data de 1.10.2018 îmi expira contractul de munca contractul este pe perioada determinata, nota de lichidare trebuie făcut cu data de 28.09 sau 1.10.?
În data de 1.10 nu o sa mai fiu prezenta la locul de munca
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 28 Septembrie 2018
Nota de lichidare nu este un document pe care angajatorul să-l elibereze in mod obligatoriu atunci când încetează un c.i.m.

Data de 01.10 2018 este data incetarii raportului de munca.
Ultima modificare: Vineri, 28 Septembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art.56 lit. i sergiusebi sergiusebi ce inseamna cand decizia de icetare a contractului se incheie comform art.56 lit.i ?de unde pot afla nota de lichidare ? am avut niste probleme cu fostii mei ... (vezi toată discuția)
Instiintare alcida20 alcida20 Buna, cu cat timp inainte este obligata firma la care lucrezi, sa iti dea instiintarea de expirare a contractului de munca? minimul si maximul de zile (vezi toată discuția)
Demisie ioanadenisa ioanadenisa Ce acte ar trebui să îmi elibereze angajatorul (la cererea mea) în cazul în care îmi dau demisia cnf. Art. 55,lit.b (acordul părților) - în cât timp ... (vezi toată discuția)