avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua, am nevoie de ajutor. Sunt mama studenta si nu am reusit sa depun actele in cele 60 de zile lucratoare, le am depus dupa termen. Oare mi se mai accepta dosarul, o sa pot primii bani pt cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Amg1992 , utilizator 15:19, 28 Septembrie 2018
Vi se va accepta dosarul, dar veți primi indemnizatie de la data depunerii actelor.
Multumeac frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot recupera banii pt indemnizatia de maternitate? alexandra4 alexandra4 Buna ziua! Am o problema legata de indemnizatia de maternitate. Pe 11 mai 2009 mi s-a incheiat contractul de munca urmand sa intru in concediul de crestere al ... (vezi toată discuția)
Termen depunere dosar alocatie de stat pentru copii si indemnizatie pentru cresterea copilului Oana_Pascu Oana_Pascu Buna ziua, Am nascut in data de 29.03.2016 si din neglijenta am depus dosarul pentru acordarea alocatie de stat pentru copii abia in data de 07.07.2016, ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ioanaroxana2013 ioanaroxana2013 buna ziua.am nascut pe 3 ianuarie si am luat medical de lehuzie pana pe 4 martie.am inaintat cererea de cresterea copilului la angajator cu suspendarea ... (vezi toată discuția)