avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum ar trebui procedat cand se fura materiale intr-un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum ar trebui procedat cand se fura materiale intr-un sediu pazit ?

Fratele meu a stat o ora sau 2 ore intr-un fel de vestiar si pe inregistrare a reiesit ca a stat 12 ore din spusele unor persoane , timp in care s-au furat niste materiale de constructii . I-au mai spus ca a venit un sofer de tir cu masina personala pe care a lasat-o acolo si a luat tirul si a lasat poarta deschisa . L-au pus sa semneze la angajare si o foaie pe care scria demisie fara sa scrie data de demisionare . A fost chemat sa dea o declaratie scrisa cum ca asta s-a intamplat pe tura lui , el nevazand nimic, nici-o inregistrare cum ca s-ar fi intamplat pe tura lui . Precizez ca au peste tot camere de filmat .
A fost instiintat de la firma ,la el acasa ,ca s-a intamplat si i-au pus intrebari de tipul daca joaca la cazino , la jocuri de noroc , daca a facut manevre cu cei de acolo, apoi i-au spus ca-i fac dosar penal ca s-a intamplat pe tura lui si ca investigheaza .
Este normal sa se intample asta ? Sa nu cheme politia si sa dea vina pe el fara sa ii arate nimic concret ? Doar sa-i spuna vorbe goale si sa il puna sa plateasca pentru ce s-a furat ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:11, 28 Septembrie 2018
Putea sa merarga cu avocat si sa ceara filmari, etc.
La politie nu ii face nimic daca nu a furat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt neprins acum câteva zile (posibil prinsă pe cameră), pot suferi consecințe? killjoylara killjoylara bună ziua! acum câteva zile am furat, de nevoie, vopsea de păr dintr-un supermarket. e posibil să fi fost prinsă pe camere (deși am mers în ceva ... (vezi toată discuția)
Incaltaminte furata la spatiu de joaca privat steluta79 steluta79 Buna ziua, mi-am dus duminica copilul la un spatiu de joaca si divertisment privat din oras. Dupa 3 ore de distractii, am mers la vestiar sa-l imbrac si ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla? ContSters174441 ContSters174441 acum ceva timp in urma eu si cativa prieteni am fost intr-un hipermarket si din una in alta ne-am gandit noi ca toti suntem fumatori sa luam niste tigari,in ... (vezi toată discuția)