avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum aflu cine, cand si de unde mi.a aflat salariile de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum aflu cine, cand si de unde mi.a aflat salariile de pe ultimii ai?

Fosta sotie mi.a trimis mesaje cu detalii personale, cu salariile mele lunare din ultimul an, fiind banuitoare ca nu i.am trimis pensia alimentara corect. S.a dovedit ca am sa.i mai dau 4,8 lei. Problema mea este ca sunt date personale. Cum le.a aflat? Daca depunea la judecatorie o cerere catre anaf, nu trebuia sa fiu si eu informat ca s.au furnizat aceste date? Eu in ultimii ani am incasat salariul numai la Bcr. Posibil sa fi avut vreo cunostinta la banca si sa.i fi furnizat aceste info? Cum as putea sa aflu? Sa merg la tribunal sa intreb daca exista vreo cerere depusa de catre ea?
Nu ma deranjeaza ca a facut.o, e dreptul ei, ma deranjeaza daca a facut.o in mod ilegal. Ea nu lucreaza si m.a dat in judecata ca vrea pensie 50% din salariu, in conditiile in care 3 ani la rand( de atatea ori m.a dat in judecata ptr marire) s.a stabilit 25%
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 23:38, 12 Octombrie 2018
Pensia se da cat spune judecatoria nu cat vrea mama.
Pensia se da in natura nu in bani in mod normal.Veniturile de la anaf nu le poate cere si scoate decat dvs si instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma - vanzare masina nerecunoscuta de fostul proprietar Cucos Andrei Cosmin Cucos Andrei Cosmin Salut. In Mai 2016 am vorbit cu un coleg de al meu sa-i cumpar masina. Am ajuns la un consens sa o platesc in rate, pentru ca nu imi permiteam sa ii dau din ... (vezi toată discuția)
Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat urgent Amiriulian Amiriulian Revin tot in legatura cu casa. M.a sunat fosta concubina de Pasti daca am banii si i.am zis ca am doar 13.000 de lei ,bun,ne.am contrazis si a ramas sa o sun ... (vezi toată discuția)