avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ipoteca teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ipoteca teren

Buna,
am o intrebare.avem un teren cu acte intabulat si am dori sa construim o casa de familie.oare stiti daca se poate pune ipoteca pe terenul pe care urmeaza sa se faca constructia pentru a primi un credit ipotecar?

multumesc
Cel mai recent răspuns: addysnow , utilizator 09:56, 29 Septembrie 2018
Dumneavoastra, proprietarii terenului, decideti daca doriti sa puneti ipoteca pe acest teren! Daca doriti, se poate cu siguranta!
am fost la cateva banci pentru a ne interesa de un eventual credit.si am explicat ca avem terenul si am vrea sa facem un credit pe tru a putea construi pe terenul respectiv.dar pana acum niciuna din banci nu ne'a zis ca am putea pune ipotecta pe teren si sa obtinem astfel un credit ipotecar pentru constructie .de aceea intrebam.o singura banca ne'a spus ca ar fi credit ipotecar dar ipoteca sa o punem pe o alta constructie ,adica a socrilor sau alta constructie gata facuta.deci nu ne'a dat de inteles ca se poate doar pe ternul acela.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casa - constructie locuinta (avem in proprietate un teren ipotecat) cristina_nita_ro cristina_nita_ro noi suntem in situatia urmatoare: avem un teren in proprietate (eu si sotul) pe care este pusa ipoteca rang I la o canca pentru un credit de nevoi personale cu ... (vezi toată discuția)
Pasi construire pe un teren ipotecat cu interdictie de construire ktalin2002 ktalin2002 Buna ziua, Intentionez sa semnez un contract de credit de nevoi personale cu ipoteca pentru construirea unei case iar din contractul si lamuririle bancii ... (vezi toată discuția)
Ipoteca teren fara constructie razvan11catalin razvan11catalin Buna ziua! Am urmatoarea dilema: cineva, o societate X a contractat un credit de la o banca - creditul a fost garantat cu un teren. Dupa semnarea contractului ... (vezi toată discuția)