avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In proces cu un teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In proces cu un teren

Buna ziua . Sunt intr-un proces de 4 ani cu un teren , il lucrez de peste 50 de ani . Si vecini de langa mine care au teren arabil ,al meu este fanat, m-au dat in judecata cum ca eu as folosi din terenul lor 3 ari. L-am cumparat , cu mejdie bine stabilite intre venici. Acum, dumnealor vor sa isi intabule terenul inclusiv cele 3 ari pe care ei afirma ca noi le folosim din terenul lor , au bagat un expert care a masurat atat terenul lor cat si al meu fara a ma anunta . Va rog sa ma lamuriti in situatia asta ce trebuie sa fac , am angajat un avocat de la Bistrita, procesul fiind la judecatoria Nasaud, dar nu s-a rezolvat mare lucru.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:55, 29 Septembrie 2018
Buna ziua,
Discutati cu avocatul dumneavoastra care va poate lamuri asupra tuturor aspectelor avand TOATE datele.
Nu avem cum sa cunoastem stadiul dosarului dvs,ce probe au fost solicitate si administrate pt a putea sa estimam o durata .Singurul in masura sa va lamureasca este av angajtangajt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Granituire / date eronate in titlul de proprietate. cocoon cocoon Doua terenuri aproape simetrice: casa, arabil. fanate. Dupa decesui bunicului, mama ,la intelegere cu vecinii a ridicat, impreuna cu ei, un gard folosind o ... (vezi toată discuția)
Date eronate in titlul de proprietate buna ziua! titlul meu de ... cocoon cocoon Date eronate in titlul de proprietate Buna ziua! Titlul meu de proprietate pe terenul din jurul casei are trei suprafete incadrate diferit: curti ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala activa bucuriejoy bucuriejoy Va rog sa-mi raspundeti la urmaroarea intrebare . Suntem mai multi vecini care am dobandit teren de la acelasi proprietar . Eu sunt singurul care am cumparat ... (vezi toată discuția)