avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... granituire / date eronate in titlul de proprietate.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

granituire / date eronate in titlul de proprietate.

Doua terenuri aproape simetrice: casa, arabil. fanate. Dupa decesui bunicului, mama ,la intelegere cu vecinii a ridicat, impreuna cu ei, un gard folosind o mejda veche. Ulterior vecinii si-au construit si ei un grajd fara autorizatie, ( la mai putin de 2m fata de grajdul nostru) si peste limita de hotar din acte. Acum eu vreau sa reinnoiesc gardul si sa-l duc pana la capatul terenului, dar dupa masuratorile corecte. Pe care vecinii le contesta.
La mijlocul terenului, vecinii au in plus 2m. Pentru a compensa suprafata lipsa de la mijloc, reprezentatntul primariei a adaugat 1,4 m la capatul terenului fata de vechea linie de hotar.

Ce e de facut daca vecinii contesta in continuare masuratorile?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:28, 9 Mai 2019
Proces in instanta pentru granituire.
Discutati cu un avocat pentru a va spori sansele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare gard construit numai pe terenul meu Grigoroiu Grigoroiu Am o proprietate pe care fostul proprietar: - a construit gardul despartitor fata de proprietatea alaturata numai pe terenul meu. Gardul este din BCA. - a ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren ocupat abuziv de catre vecin daniel_fergusson daniel_fergusson In 2005 o batrana a vandut 500mp dintr-o suprafata de 1500mp. In 2009 a decedat. Cumparatorul si-a construit un gard din beton dar nu in terenul cumparat ci in ... (vezi toată discuția)
Dreptul de trecere Doru eros Doru eros Proprietarul unui teren de 6 ari cu finanțare mă poate obliga sa i acord drept de trecere pe terenul meu și prin fata casei. Menționez că între casa ... (vezi toată discuția)