avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Custodia copilului

Buna seara, cum as putea sa cer custodia totala a copilului, suntem divortati de 3 ani jumate custodie comuna, el nu si-a cerut drepturile asupra copilului, si pensia alimentara care nu e asa mare o plateste doar cand isi aminteste, acum ma amenintat ca va face testul de paternitate al copilului, i-am zis ca nu e nici o problema poate sa o faca linistit. Momentan el nu lucreaza in Romania.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:02, 29 Septembrie 2018
Puteti sa solicitati dar motivele prezentate putin probabil sa va dea castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fosta prietenă pretinde că eu sunt tatăl copilului ei și mă hărțuiește cu telefoane. care sunt drepturile mele? Frumusete Frumusete Sunt hartuit cu tel din partea fostei mele prietene, acuzații cum ca băiatul care ea l-a născut e al meu, fără a avea eu vreo dovada cum ca e al meu și ... (vezi toată discuția)
Tatăl fetiței mele nu vrea s-o recunoască, doresc să știu ce șanse am să câștig un proces de stabilire a paternității Nina06 Nina06 Buna ziua, am avut o relatie cu un barbat timp de 6 luni. Am ramas insarcinata. El a incercat sa ma convinga sa intrerup sarcina si pt ca nu am putut sa fac ... (vezi toată discuția)
Divort, custodie, tatal copilului stabilit in strainatate Ruxsym Ruxsym Buna ziua. As avea si eu nevoie de niste informatii pentru ca nu am fost in aceasta situatie niciodata si vreau sa stiu cum trebuie procedat. Casatoriti din ... (vezi toată discuția)