avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis luat pentru contrasens
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis luat pentru contrasens

Astăzi, pe când circulam cu 40-50 km/h am observat din scurt limitatorul de viteza și am încercat sa franez sa nu dau cu viteza aia in el, am tras stanga sa nu îl iau din plin si mi-au luat permisul pentru contrasens. Am vreo șansa la contestatie?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:30, 30 Septembrie 2018
De unde tras concluzia ca este "foarte important" sa isi treaca gradul?

Este mai important gradul decat respectarea regulilor de circulatie?

Dupa modul in care ati pus problema, ma hazardez si apreciez ca aveti intre 18 si 19 ani.

Omiterea inscrierii gradului in procesul verbal reprezinta o "eroare materiala".

In opinia dvs., daca agentul de politie a scris la adresa de domiciliu ca locuiti la nr. 96 in loc de 69 in realitate, se poate anula procesul verbal din acest motiv?

Va las placerea sa cautati pe net ce inseamna "eroarea materiala", daca nu va lamuriti, reveniti sa va informam ce inseamna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier pedeapsa cucuandrei17 cucuandrei17 Acum 1 an si cateva luni am fost implicat intr-un accident rutier pe soseaua Republicii din Ploiesti. Drumul in cauza este cu 3 benzi pe sens delimitate de ... (vezi toată discuția)
Am accidentat un pieton care traversa neregulamentar Serby13 Serby13 Buna ziua, In urma cu ceva timp am fost implicat intr-un accident de masina, eu fiind soferul, am accidentat un pieton care traversa neregulamentar, ... (vezi toată discuția)
Reclamatie contraventie Tonyde Tonyde Buna ziua. Am trecut printr-o situatia care mi-a dat mult de gandit. Desi sunt sofer si inteleg cum se circula in Ro totusi cand e vorba de viata si moarte ... (vezi toată discuția)