avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Casco -act de vandalism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Casco -act de vandalism

Salut.In urma unei altercatii mi-a fost spart parbrizul.Masina are Casco,am sunat,le-am spus ce s-a intamplat pentru a face programare de inlocuit parbriz.Am fost la politie pentru dovada,politistul a scris ca nu doresc sa declar nimic in legatura cu faptele intamplate insa a mentionat altercatia de unde a rezultate paguba.Intrebarea mea este daca nu depun plangere impotriva faptuitorului,Casco va invoca dreptul de regres catre mine urmanad sa platesc eu paguba?Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Rebbeca , utilizator 12:27, 30 Septembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere acuzatie de lovire mariaioanacampioana mariaioanacampioana Am avut o altercatie verbala cu cineva in trecut, mai exact pe 10 martie. Dupa ce sa mai gandit, persoana a depus la politie o plangere cum ca ar fi fost ... (vezi toată discuția)
Raspunsul la contestati stefan1900 stefan1900 in urma cu doua saptamani am avut " pocnit " de un autobuz ! In concluzie organul in masura sa constate si sa hotarasca cine ce si cum a facut dreptate ... (vezi toată discuția)
Masina vandalizata - autor cunoscut adina.gauliuc adina.gauliuc buna ziua, in data de 6 spre 7 ianuarie masina mi-a fost vandalizata in parcare, geamuri sparte, far,parbriz ciobit. am depus plangere la politie, am mers la ... (vezi toată discuția)