avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent

Buna ziua! am dat in judecata firma la care am lucrat pentru neplata drepturilor banesti in urma concedierii.(anume: plata perioadei de preaviz, plata a unui salariu compensatoriu si a zilelor de concediu de odihna neefectuate)
Peste 2 zile am prima infatisare.
Stiu ca aceasta actiune este scutita de taxele de timbru , dar vreau sa stiu daca pentru expertiza trebuie sa platesc ceva.
multumesc
Cel mai recent răspuns: madalina85 , utilizator 19:43, 10 Noiembrie 2009
Daca solicitati efectuarea unei expertize, atunci veti suporta onorariul expertului ... insa puteti solicita cheltuieli de judecata pe care fostul angajtor vi le va plati in cazul in care veti castiga litigiul.
multumesc pentru raspuns! vreau sa stiu daca trebuie sa platesc la inceputul procesului sau la sfarsit si daca stiti cumva cam cat ar costa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi banesti vio34man vio34man Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarele: Din 15.04.2002 si pana in 29.12.2009 am lucrat la o firma privata,cu capital romanesc. In data de ... (vezi toată discuția)
Neclaritati concediere adrian_petcu adrian_petcu Buna ziua, Firma la care lucrez se desfiinteaza din motive economice, iar eu am fost anuntat de desfacerea contractului de munca conform art. 65/1. Precizez ... (vezi toată discuția)
Preaviz in cazul concedierii colective madalina85 madalina85 Buna ziua! Firma noastra tocmai a facut o concediere colectiva(aceasta concediere a vizat toti salariatii). Vreau sa stiu daca angajatorul are dreptul sa ... (vezi toată discuția)