avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fuga de la locul accidentului
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fuga de la locul accidentului

Buna ziua. In data 19.11.2016 am avut un accident rutier cu 2 victime (una 0 zile spitalizare iar cealalta 9 zile) si fuga de la locul accidentului. Victimele au depus plangere iar dupa ceva timp si-au retras-o. De 1 an sunt judecat pentru fuga de la locul accidentului. In ultimele 2 infatisari victimele au fost citate sa mearga sa-si faca certificat medico-legal cu termen de 1 luna. Acum iar a fost amanata cauza pe acelasi motiv, asteapta certificate medico-legale din partea victimelor doar ca de data asta termenul e de 2 luni. Intrebarea mea este, poate sa ma tina asa la nesfarsit daca victimele nu isi fac certificat? In toata perioada asta eu am fost fara drept de conducere.
Este necesar CML.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier raduq raduq Buna seara. Am si eu o problema daca se poate. In data de 17.03.2015 am avut in accident rutier vinovat fiind eu pentru neacordare de prioritate. Soferul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier iulianad2 iulianad2 Buna ziua, La inceputul lunii August fiica mea ( pieton fiind ) a fost accidentata pe trecerea de pietoni, soferul depasind pe contrasens tranvaiul in ... (vezi toată discuția)
Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept ... Melu 234 Melu 234 Se poate prelungi o dovada de circulatie eliberată fara drept de circulatie in urma unui accident soldat cu victima si fuga de la locul accidentului (vezi toată discuția)